Η Admiral χορηγός του Summer Mountain Camp 2024

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η εταιρία “Διεθνής Αθλητική Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε.”, με το ιστορικό της brand Admiral θα είναι χορηγός στο “Summer Mountain Camp 2024” ,το μεγαλύτερο προπονητικό Camp Taekwondo στην Ελλάδα. Το Camp θα πραγματοποιηθεί από 23-28 Αυγούστου στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του “Hotel Spa Montana” στο Καρπενήσι. 

 

Το ιστορικό αθλητικό brand Admiral, με βαθιά αθλητική κληρονομιά πίσω στα χρόνια, είναι πάντα συνδεδεμένο με τον Ελληνικό αθλητισμό. Έτσι και τώρα βρίσκεται δίπλα στο πλευρό των αθλητικών γεγονότων υποστηρίζοντας το “Summer Mountain Camp 2024”.

 

Το αθλητικό αυτό γεγονός αφορά άτομα όλων των ηλικιών τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τις βασικές αρχές του Taekwondo από κορυφαίες προσωπικότητες του αθλήματος.

 

Το πρόγραμμα των προπονήσεων θα επιμεληθούν:

 

  • 𝑬𝒌𝒗𝒂𝒓𝒂 𝑲𝒂𝒎𝒌𝒂𝒔𝒐𝒖𝒎𝒑𝒉𝒐𝒖: Ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές taekwondo, πήρε μέρος με 4 αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού που κατέκτησαν 2 μετάλλια. 
  • 𝑳𝒆𝒐𝒏𝒂𝒓𝒅𝒐 𝑪𝒂𝒎𝒃𝒍𝒖𝒄𝒉: Προπονητής της Εθνικής ομάδας του Βελγίου, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
  •  𝑱𝒂𝒍𝒂𝒍 𝑲𝒉𝒐𝒅𝒂𝒎𝒊 𝑩𝒐𝒓𝒐𝒖𝒋𝒆𝒏𝒊: Προπονητής της εθνικής Ιράν Juniors, για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Κορέα 2024.
  • 𝑻𝒉𝒐𝒅𝒐𝒓𝒊𝒔 𝒁𝒊𝒏𝒆𝒍𝒊𝒔 𝑷𝑯𝑫: Προπονητής της Εθνικής και Ολυμπιακής ομάδας taekwondo, καθηγητής φυσικής αγωγής.
  • 𝑳𝒆𝒇𝒕𝒆𝒓𝒊𝒔 𝑭𝒂𝒌𝒊𝒏𝒐𝒔 (𝑴𝑨 𝑺𝒑𝒐𝒓𝒕𝒔 𝑴𝒂𝒏𝒂𝒈𝒆𝒎𝒆𝒏𝒕): Έλληνας πρωταθλητής, Πρωταθλητής Ευρώπης, μέλος της προ Ολυμπιακής ομάδας, καθηγητής φυσικής αγωγής.

 

Το Summer Mountain Camp, στο Καρπενήσι, θεωρείται ως μία πετυχημένη αφετηρία για τους νέους και ανερχόμενους αθλητές.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *