Η ιστορική μάρκα Maui and Sons© χορηγεί τους επαγγελματίες παίκτες beach volley, Chase Budinger και Miles Evans, στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024.

Οι αθλητές της Maui and Sons, ο Chase Budinger πρώην αστέρι του NBA και ο Miles Evans, αγωνίζονται για το χρυσό μετάλλιο αυτό το καλοκαίρι στο beach volley στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024! Μετά από μήνες σκληρών προπονήσεων, ανταγωνιστικών αγώνων και σημαντικών νικών, ο Budinger και ο Evans εξασφάλισαν τη θέση τους στην κορυφή, αγωνιζόμενοι στη μεγαλύτερη σκηνή του κόσμου, κάτω από τον Πύργο του Άιφελ αυτόν τον Ιούλιο.

Μετά από 7 χρόνια ανταγωνισμού στο NBA, ο Chase Budinger έκανε μια γρήγορη μετάβαση στο beach volley, ανταλλάσσοντας το σουτ του μπάσκετ με το “cut shot” όταν έκανε το ντεμπούτο του στο AVP tour το 2018. Ο κύριος στόχος του Budinger ήταν να αγωνιστεί στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Το 2023, συνεργάστηκε με τον Miles Evans, ανεβάζοντάς τους σημαντικά πάνω από τον ανταγωνισμό και προετοιμάζοντας τους για να κυνηγήσουν το χρυσό. Μαζί, ανέβηκαν γρήγορα στις κορυφαίες 4 επαγγελματικές ομάδες beach volley στις ΗΠΑ. Τον Απρίλιο του 2024, η τύχη τους χαμογέλασε όταν οι Budinger και Evans νίκησαν τους Theo Brunner και Trevor Crabb, εξασφαλίζοντας το εισιτήριό τους για τη Δομινικανή Δημοκρατία, όπου αγωνίστηκαν στους Τελικούς του NORCECA Continental Tour. Καθώς προχώρησαν στο διεθνές κύκλωμα, συνέχισαν να συσσωρεύουν πόντους και να ανεβαίνουν στην κατάταξη, επιτυγχάνοντας τελικά τον στόχο τους να προκριθούν στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Σύμφωνα με το NBC Sports, ο Budinger θα γίνει ο πρώτος αθλητής που θα έχει παίξει σε κανονική σεζόν του NBA και σε ολυμπιακό τουρνουά beach volley, γράφοντας ιστορία στον αθλητικό κόσμο.

Καθώς πλησιάζουμε τις τελικές ημέρες πριν από τους Θερινούς Αγώνες, κάναμε μια συνέντευξη με τους Chase και Miles—

Τι σημαίνει για εσάς να μπορείτε να αγωνιστείτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες;

Chase Budinger: «Για μένα, αυτό ήταν πάντα ένα όνειρο από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Πάντα ήθελα να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ήταν ακόμη και στον πίνακα ονείρων μου μεγαλώνοντας, κάτι που πραγματικά ήθελα να κάνω και είμαι τόσο ευγνώμων που μπορούμε να αρπάξουμε αυτή την ευκαιρία και να φτάσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Miles Evans: «Σημαίνει τα πάντα για μένα. Ήταν πάντα ένα όνειρό μου από τότε που ήμουν νέος. Το γεγονός ότι μπορώ να εκπροσωπήσω τη Σάντα Μπάρμπαρα και αυτή την όμορφη χώρα στην οποία ζούμε με γεμίζει ενθουσιασμό. Ανυπομονώ να αγωνιστώ, να γνωρίσω μερικούς από τους άλλους Ολυμπιονίκες και να απολαύσω αυτή την απίστευτη εμπειρία.»

Εκτός από την προσωπική σας σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα, σε τι άλλο αποδίδετε την επίτευξη των στόχων σας; 

Chase Budinger: «Οι άνθρωποι που θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω για αυτή την ευκαιρία είναι πρώτα η σύζυγός μου, η οποία ήταν ο μεγαλύτερος υποστηρικτής μου σε αυτό το ταξίδι. Μου επέτρεψε να δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορούσα και να ταξιδέψω στον κόσμο χωρίς να ανησυχώ για το τι συμβαίνει στο σπίτι γιατί φρόντιζε το σπίτι, την οικογένεια, το μωρό, τα πάντα. Εκτός από αυτό, θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου. Ήταν πάντα εκεί κάθε φορά που τον χρειαζόμασταν, κάθε φορά που χρειαζόμασταν να κάνουμε επιπλέον προπονήσεις. Ο Dan ήταν πάντα εκεί για να μας βοηθήσει όταν τον χρειαζόμασταν περισσότερο. Και προφανώς, δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς τον συνεργάτη μου, τον Miles Evans. Περάσαμε πολλά μαζί, δουλέψαμε μαζί, ανταγωνιστήκαμε σκληρά σε κάθε τουρνουά και δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς αυτόν

Miles Evans: «Θα έλεγα ότι η δημιουργία αυτής της ομάδας που έχουμε, με τον καθένα να υποστηρίζει τον άλλον, ήταν καθοριστική. Ο Chase, ο προπονητής μας, και εγώ δουλέψαμε πολύ σκληρά τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, και είχαμε την υποστήριξη ορισμένων σημαντικών ανθρώπων κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού. Ο Ricardo DeMonte ήταν τεράστια βοήθεια, ωθώντας με να ακολουθήσω αυτό το όνειρο από τότε που ήμουν νέος. Πάντα μου έλεγε ότι είχα τη δυνατότητα να το κάνω, και είμαι πολύ χαρούμενος που τον είχα στη ζωή μου

Ποιο είναι το αγαπημένο σας απόφθεγμα και γιατί;

Chase Budinger: «Το αγαπημένο μου απόφθεγμα είναι: «Όσο πιο σκληρά δουλεύεις, τόσο πιο τυχερός γίνεσαι». Πάντα προσπαθούσα να είμαι ο πιο σκληρά εργαζόμενος παίκτης, ο πιο αφοσιωμένος στον τουρνουά. Η επιτυχία μου οφείλεται στη σκληρή δουλειά που καταβάλλω καθημερινά

Miles Evans: «Αγαπημένο απόφθεγμα: «Η επιτυχία δεν μετριέται από νίκες ή ήττες, αλλά από την προσπάθεια που καταβάλλεις». Αυτό σημαίνει τα πάντα για μένα γιατί είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μπόρεσα να δώσω το 100% σε αυτό το Ολυμπιακό ταξίδι και να δώσω τα πάντα γιατί η προσπάθεια είναι τα πάντα

Υπάρχει κάτι άλλο που θέλετε να αναφέρετε;

 Chase Budinger: «Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο χορηγό μας, τη Maui and Sons, για τα ρούχα και τις στολές. Μας υποστήριξαν σε όλο αυτό το ταξίδι και δεν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε χωρίς αυτούς. Ανυπομονώ να φορέσω τις στολές που σχεδίασαν για εμάς, γιατί είναι τόσο όμορφες, και ανυπομονώ να τις δείξουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες.”

Miles Evans: «Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στη Maui and Sons για την υποστήριξή τους και για τις υπέροχες στολές που μας έφτιαξαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πιστεύω ακράδαντα ότι όταν δείχνεις καλά, παίζεις καλά, και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα φορέσουμε αυτές τις εκπληκτικές στολές

Blake Harrington (Αντιπρόεδρος της Maui and Sons): «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τον Miles και τον Chase και τους ευχόμαστε τα καλύτερα στο ταξίδι τους στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες αυτού του καλοκαιριού!»

Στολές Ομάδας ΗΠΑ:

Αυθεντική Στολή Παικτών Ομάδας ΗΠΑ

Σχετικά με τη Maui and Sons:

Η Maui and Sons είναι μια lifestyle μάρκα που ιδρύθηκε στο Maui της Χαβάης το 1980. Λίγο μετά, η μάρκα επεκτάθηκε στη Νότια Καλιφόρνια, συνδυάζοντας το πνεύμα της Αλόχα με το ρετρό καλιφορνέζικο στυλ. Καθώς οι δεκαετίες του ’80 και του ’90 περνούσαν, συνέχισε να μεγαλώνει μέσω καινοτόμων σχεδίων, εντυπωσιακών γραφικών, αξιομνημόνευτων διαφημίσεων με βάση την τέχνη και μιας συναρπαστικής παλέτας χρωμάτων. Η μάρκα ενισχύθηκε περαιτέρω από τους θρυλικούς αναβάτες της, συγκεντρώνοντας μια ομάδα από μερικούς από τους πιο εμβληματικούς σέρφερ όλων των εποχών. 40+ χρόνια μετά, θα βρείτε το λογότυπο της Maui and Sons σε παραλίες, skateparks, λίμνες και βουνά σε όλο τον κόσμο—φορεμένο από ανθρώπους που καλλιεργούν την αρμονία στη ζωή τους συνδυάζοντας έναν ενεργό τρόπο ζωής με ευγνωμοσύνη για τις χαρές που προσφέρει η μητέρα φύση.

Σχετικά με τον Chase Budinger:

Ο Chase μεγάλωσε παίζοντας τόσο μπάσκετ όσο και βόλεϊ, μέχρι που αποφάσισε να επικεντρωθεί στο μπάσκετ στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα. Μετά από μια επιτυχημένη καριέρα στο κολέγιο, ο Chase έπαιξε στο NBA για επτά χρόνια, αγωνιζόμενος για τους Rockets, Timberwolves, Pacers και Suns. Το 2012, συμμετείχε στον Διαγωνισμό Καρφωμάτων του NBA, πηδώντας διάσημα πάνω από τον P-Diddy. Μετά το NBA, ο Chase έπαιξε μία σεζόν επαγγελματικό μπάσκετ στην Ισπανία και στη συνέχεια αποφάσισε να αποσυρθεί από το μπάσκετ και να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο επαγγελματικό beach volley. Έκανε το ντεμπούτο του στο AVP το 2018 με τον Sean Rosenthal και αναδείχθηκε Rookie της Χρονιάς εκείνη τη σεζόν. Τη δεύτερη σεζόν του στο tour, το 2019, αγωνίστηκε με τον Casey Patterson, κερδίζοντας τον πρώτο του τίτλο AVP στην Hermosa. Το 2018, ο Chase αναδείχθηκε ο πιο βελτιωμένος παίκτης από το AVP. Η σύζυγος του Chase είναι η καλύτερη θεατής του τουρνουά. Τώρα τον υποστηρίζει με τον γιο τους, Beckham. Η αγαπημένη ανάμνηση του Chase είναι να κερδίζει τον πρώτο του τίτλο στην Hermosa Beach μπροστά από τους φίλους και την οικογένειά του και στη συνέχεια να μπαίνει στο Waterman’s στο Hermosa Pier με το skateboard του στο χέρι, με όλους να τραγουδούν “We are the Champions.”

Πηγή: AVP

Σχετικά με τον Miles Evans:

“Ο Miles άρχισε να παίζει βόλεϊ εσωτερικού χώρου κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους του στο Λύκειο Dos Pueblos στη Σάντα Μπάρμπαρα. Δεν ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ κλαμπ μέχρι το τελευταίο έτος του, στα 17 του. Στη συνέχεια πήγε στο UCSB και έπαιξε για δύο χρόνια πριν αποφασίσει να μετακομίσει στην Hermosa Beach και να ακολουθήσει επαγγελματική καριέρα στο beach volley. Προκρίθηκε για πρώτη φορά στο AVP Huntington Beach Open το 2016 και κατέλαβε την 5η θέση με τον Curt Toppel. Την επόμενη σεζόν, ο Miles άρχισε να παίζει FIVB με τον Bill Kolinske. Κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2017, κατέλαβαν τη 2η θέση στο 1-star στην Aalsmeer, την 3η θέση στο 2-star στο Sydney και την 9η θέση σε ένα 4-star στην Κίνα. Ο Miles έχει καθιερωθεί ως βασικό μέλος του AVP Tour για έξι σεζόν και ανυπομονεί για τη νέα του συνεργασία με τον Chase Budinger το 2023 και μελλοντικά. Μία από τις πιο αγαπημένες του στιγμές ήταν στο Hermosa AVP το 2019 με τον Ryan Doherty. Παρόλο που ήταν πίσω με 9-14 στον αγώνα κατά του Sean Rosenthal και του David Lee, κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και να κερδίσουν 16-14, προκρινόμενοι στον πρώτο του τελικό στο AVP. Εκτός από το βόλεϊ, ο Miles απολαμβάνει το σερφ και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες. Το αγαπημένο του βιβλίο είναι το “It” του Stephen King.

Πηγή: AVP

Εικόνες:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Credit: Courtesy of Maui and Sons©, photography by Tape Media

 

Βρείτε την μπλούζα και το σορτς που φορούν οι αθλητές στα καταστήματα του δικτύου Admiral σε όλη την Ελλάδα.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *