Η Admiral Εθνικός Χορηγός στους Special Olympics “BERLIN 2023”

Η μεγαλύτερη ελληνική αθλητική εταιρεία, Διεθνής Αθλητική Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. με το ιστορικό της brand Admiral στηρίζει υπερήφανα την ελληνική αποστολή στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics “Berlin 2023” ως Εθνικός Χορηγός. Παραδοσιακά η Admiral είναι πάντα δίπλα στα μεγαλύτερα και σημαντικότερά γεγονότα που αφορούν τον αθλητισμό.

Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics είναι ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός, όπου άτομα από όλο τον κόσμο, ξεπερνούν τις υπάρχουσες προκαταλήψεις με τη δύναμη του αθλητισμού.

Μια δυνατή στιγμή και μια κομβική μέρα για τα Special Olympics αποτελεί η σημερινή ημέρα, Τετάρτη 7 Ιουνίου, όπου η Φλόγα της Ελπίδας ξεκινά από το Ζάππειο, το ταξίδι για τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics “Berlin 2023”, που για πρώτη φορά θα διεξαχθούν στη Γερμανία, το διάστημα 17 έως 25 Ιουνίου.

Στην Τελετή Αφής παραβρέθηκε και ο Γενικός Διευθυντής της Διεθνής Αθλητικής, κος Δημήτρης Παναγάκος υποστηρίζοντας τόσο εκ μέρους της εταιρείας όσο και προσωπικά το ηχηρό μήνυμα των Special Olympics «Για τη συλλογικότητα, την αλληλεγγύη, την ελπίδα τη ζωή και την ένταξη , μέσω του αθλητισμού».

Με τη λήξη της Τελετής Αφής στο Ζάππειο, η φλόγα θα παραδοθεί στους Λαμπαδηδρόμους για να ξεκινήσει το μοναδικό ταξίδι για τους αθλητές Special Olympics Hellas προς το Βερολίνο!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *