Η Admiral Χρυσός Χορηγός στα “ΔΡΟΜΕΙΑ 2023”

Η μεγαλύτερη ελληνική αθλητική εταιρεία, Διεθνής Αθλητική Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. με το ιστορικό της brand Admiral είναι πάντα δίπλα στον αθλητισμό, στηρίζοντας τη διεθνή διοργάνωση στίβου “ΔΡΟΜΕΙΑ 2023” ως χρυσός χορηγός.

Τα “ΔΡΟΜΕΙΑ 2023” έχουν ενταχθεί στη διεθνή σειρά μίτινγκ στίβου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας «Continental Tour» και πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Πρωταθλητές, ολυμπιονίκες και εθνικές ομάδες από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο ετοιμάζονται για αγώνες που θα χαρίσουν ένταση και συναισθήματα στους θεατές.

Η μάρκα Admiral  με το δικό της fashion statement στην αθλητική και casual ένδυση είναι ταυτισμένη στη συνείδηση του κόσμου ως η επιλογή που προσφέρει κορυφαία ποιότητα σε προσιτές τιμές. Σήμερα τα καταστήματα της Admiral ξεχωρίζουν για την μεγάλη ποικιλία σε αθλητικά ρούχα, είδη σπορ, casual ρουχισμό, αξεσουάρ, αθλητικά παπούτσια, καθώς και εξειδικευμένο εξοπλισμό για τα δημοφιλέστερα αθλήματα. Στα Admiral Sport Shops, διατίθενται επίσης επώνυμα αθλητικά είδη των εταιρειών Kappa, Maui and Sons, Starter και Peak.

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 3/6/2023 στις 18:30 στο Δημοτικό στάδιο Βάρης

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *