Η ΚΑPPA δημιουργεί για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ για δεύτερη χρονιά και κάνει τη διαφορά!

Νέες custom εμφανίσεις για τη σεζόν 2024-2025 τεχνολογίας GARA KOMBAT PRO

 

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και η Kappa συνεργάζονται δυναμικά για δεύτερη χρονιά και μας παρουσιάζουν τις νέες custom εμφανίσεις για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025, που ξεκινά δυναμικά! Η παρουσίαση της νέας συλλογής εμφανίσεων αποτελείται από πέντε διαφορετικές προτάσεις για τους παίχτες και δύο για τους τερματοφύλακες. Η Kappa, ως ο επίσημος χορηγός της φανέλας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, κατέχει την αποκλειστικότητα στο να σχεδιάζει και να παράγει τις custom εμφανίσεις της ομάδας στα χρώματα του Συλλόγου, για συνολικά 3 χρόνια.

Για την Κappa, η φανέλα μιας μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας, όπως η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, οφείλει να ξεχωρίζει τόσο για την τεχνολογία της, όσο και για το design της. Έτσι, οι δημιουργίες για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενσωματώνουν τις προηγμένες τεχνολογίες GARA KOMBAT PRO & HYDROWAY PROTECTION,  αντικατοπτρίζοντας τη δέσμευση της μάρκας για κορυφαία ποιότητα στις εμφανίσεις των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών Συλλόγων της Ευρώπης. Η κάθε φανέλα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει δημιουργηθεί από ελαστικά, ελαφριά υφάσματα, τα οποία είναι σχεδιασμένα να κρατούν το σώμα στεγνό και δροσερό, κάτι που συμβάλει στην απόδοση των ποδοσφαιριστών κατά την διάρκεια του αγώνα. Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή τη χρονιά τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν σε όλη τη συλλογή είναι ανακυκλώσιμα.

Παράλληλα, η Κappa επενδύει για μία ακόμα χρονιά στο απαράμιλλης αισθητικής design της φανέλας. Έτσι, εστιάζει στον ιδιαίτερο σχεδιασμό των εμφανίσεων και τον δημιουργικό συνδυασμό των λογοτύπων της ομάδας και του χορηγού, με πρωταγωνιστές τα κιτρινόμαυρα χρώματα της ομάδας. Οι καμπυλωτές γραμμές πάνω στις κύριες εμφανίσεις της ομάδας, προκαλούν την αίσθηση της συνεχούς κίνησης, του δυναμισμού και της θέλησης για νίκη!

Η Kappa είναι η ιταλική εταιρεία που πρωτοπορεί για περισσότερα από 25 χρόνια, με την τεχνολογία  ΚOMBAT να ξεπερνά για ακόμη μια φορά τις προσδοκίες και να δημιουργεί ένα αποτέλεσμα που έχει ήδη αγαπηθεί από τους ίδιους τους αθλητές, και αναμένεται και από τους φιλάθλους. Αξιοσημείωτο γεγονός είναι πως οι μεγαλύτερες αθλητικές εταιρείες στον κόσμο έχουν μιμηθεί την τεχνολογία που λάνσαρε πρώτη η Kappa, καθώς η καινοτομία αυτή εκτιμήθηκε ως ιδιαίτερα απαραίτητη, με την Kappa να παραμένει η πρωτοπόρος στο κομμάτι αυτό. Η νέα φανέλα και όλα τα προϊόντα της συλλογής θα είναι διαθέσιμα στην μπουτίκ του ΑΡΗ, καθώς και μέσα από το ισχυρό δίκτυο των 134 καταστημάτων Admiral, που διατηρεί η «Διεθνής Αθλητική ΜΕΠΕ» πανελλαδικά. Ο ΑΡΗΣ συγκαταλέγεται στο elite club κορυφαίων Συλλόγων που έχουν φορέσει Kappa στη διάρκεια των ετών, όπως οι: εθνική Ιταλίας, Borussia Dortmund, Barcelona, Juventus, Napoli, Fiorentina, Monaco, Real Betis, Aston Villa, Genoa, Deportivo La Coruña, Leeds, Torino, Porto και εθνική Τυνησίας. Παράλληλα, στον χώρο της Formula 1 η Kappa ντύνει την ομάδα της «ALPINE».

Στο παρακάτω link θα βρείτε το βίντεο της παρουσίασης:

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *