PAIANIA GOLD CAMP By Admiral

Το σπουδαιότερο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ – ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ CAMP στην ΕΛΛΑΔΑ, το  PAIANIA GOLD CAMP by Admiral  θα πραγματοποιηθεί 1-11 Ιουλίου στις  Αθλητικές Εγκαταστάσεις Παιανίας. Χορηγός του Camp είναι η Admiral, το ιστορικό αθλητικό brand με τη βαριά ποδοσφαιρική κληρονομιά το οποίο είναι βαθιά συνδεδεμένο με το ποδόσφαιρο καθώς έχει ντύσει περισσότερους από 50 συλλόγους· από την Εθνική Αγγλίας έως τη Λιντς, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τότεναμ. Ούσα η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που κατασκεύασε ποδοσφαιρικά κιτ για παιδιά, η Admiral αγκάλιασε την σπουδαία πρωτοβουλία του PAIANIA GOLD CAMP, καθώς τα παιδιά είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου ως οι αυριανοί αθλητές, επαγγελματίες και φίλαθλοι.

 

Το αθλητικό αυτό γεγονός αφορά παιδιά ηλικίας 12-14 ετών τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου από κορυφαίες προσωπικότητες του αθλήματος, όπως τους Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά!

Τα παιδιά που θα λάβουν μέρος έχουν την δυνατότητα να προπονηθούν σε εγκαταστάσεις που τηρούν τα κορυφαία ευρωπαϊκά στάνταρ και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες από ανθρώπους που βρίσκονται χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο ποδοσφαιρικά, προπονητικά και οργανωτικά.

 

Το πρόγραμμα των προπονήσεων θα επιμεληθεί ο Γιάννης Σαμαράς, με συνεργάτες τους Ανδρέα Λαγωνικάκη, Γιώργο Σαμαρά, Κώστα Μπατσινίλα και Γιώργο Αναγνωστόπουλο.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *